Meditation betyder att föras mot centrum,mot mitten

Ge dig själv kärlek på djupet av ditt inre

Ge dig själv kärlek på djupet av ditt inre

Att vara i nuet och i sitt inre för att nå djup avspänning och vidga sitt medvetande är att meditera.

Regelbunden meditation är ett fantastiskt redskap för att lösa blockeringar,stressknutar och att hitta dolda hinder i ditt liv.

Målet är att höja medvetandet,att stilla tankarna,att skapa ett inre lugn.

Din medvetenhet om vem du är ökar och vilken väg du ska gå.

Meditation är väldigt bra för din personliga och andliga utveckling och ger ny energi. En kort meditation räcker för att känna sig utvilad. 

Vägledda meditationer i grupp

Har för avsikt att hålla i vägledda meditationer men har ingen lämplig lokal just nu.

Om intresse finns så kan jag även hålla meditationer hemma hos mig om man är några få personer. Ca 5 -6st kan fungera. Så snart jag fått några intresserade så kommer jag med förslag på datum och tider.

Oavsett tidigare vana eller ej så kan alla ha utbyte av meditation på den nivå som passar just dig. Vissa försvinner bort helt medan andra kan få till sig bilder,färger,budskap etc.

Det är helt individuellt vad man upplever och inget är fel. Vill man dela med sig till varandra vad man upplevt så gör man det men inget tvång.

Bra att ha med sig en anteckningsbok så kan man skriva ner sina upplevelser direkt efter meditationen. Att gå tillbaka längre fram i sina tidigare anteckningar gör att man kan upptäcka att det skett en personlig och andlig utveckling på ett tydligare sätt. 

Maila gärna till ninasm61@gmail.com

Dela den här sidan